test

Всі новини про життя міста

В рамках підготовки до наступного опалювального сезону на Сонячному «Криворізька теплоцентраль» виконує ремонтні роботи

В рамках підготовки до наступного опалювального сезону на мкрн. Сонячний фахівцями АТ «Криворізька теплоцентраль» ведуться ремонтні роботи. Наразі триває заміна засувок діаметром 200 мм.

Про це повідомили у АТ «Криворізька теплоцентраль».

«Це одна з багатьох ділянок, де фахівці продовжують ремонтні роботи, щоби суттєво покращити якість подачі теплоносія, який отримують споживачі безпосередньо у своїх оселях.

Зазначимо, що АТ «Криворізька теплоцентраль» провадить ремонтні роботи у тісному партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, який забезпечує підприємство трубною продукцією, запірною арматурою тощо», – йде мова у повідомленні.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
вофачка 95
1 день тому

Росіяни здійснили ракетну атаку на Дніпро: є поранені, пошкоджено 9-поверхівку Цим русофашистським виродкам немає прощення ні на цьому,ні на тому світі


,,ваван нелохович...
1 день тому

про зелених зрадників та мародерів…
Вся помощь от западных партнёров по энергетике стоит на складах!!!!

Энергоатом отказывается выделять финансирование на установку.

Що це, як не свідомий саботаж? В наступний раз коли ці клоуни будуть розказувати що роблять все можливе, щоб в українців було світло, не вірте жодному слову. Ці мразі роблять все можливе, щоб у українців світла не було взагалі!

Сірко
21 годин тому

рашинська пропаганда в серіали Слуга народу !

Україна розчленована на десятки частин. У Львові у “Галицькому королівстві” вибух на шахті, заблокованих шахтарів можуть врятувати тільки донецьке МЧС з “СРСР” (так тепер зветься лднр).

Бандерівське керівництво забороняє звертатися до донецьких. Шахтар кричить: “На Донбасі теж люди! Вони нас почують! Вони допоможуть!” Бандерівський командир кричить: “Ні! Викликай китайців” (поки з Китаю долетять, всі вже загинуть)

Раптом в чарівних променях фар під’їжджають машини донецького МЧС. Виходять могутні російські богатирі: “Какой уровень мєтана в шахтє? Сколько там людєй?”
Командир бандерівців кричить, щоб вони покинули територію суверенного королівства, але шахтарі відтісняють вражин і російська МЧС починає рятувати постраждалих.

Зеленський з шоблою дивиться про все це репортаж по ТБ, у нього сльози на очах, у шобли сльози на очах, всі розчулені, ридають, дружба народів всіх врятувала! 🤷‍♂️

сценарій цього гімна писали точно в кремлі!!!
а зеля ##ой виконавець??….