asd

Всі новини про життя міста

В результаті обвалу на криворізькій шахті “Тернівська” загинув гірник

На шахті «Тернівська» Криворізького залізорудного комбінату триває розслідування смертельного випадку.

Уночі в результаті обвалу на третій дільниці Шахтобудівельного управління 43-річний працівник загинув, а другий 39-річний отримав травми. Трагедія сталася у забої на горизонті -1425 метрів.

На місці працюють журналісти, але гірники небагатослівні, подробиць не повідомляють.

«Я зранку почув про трагедію на дільниці, – каже прохідник Роман, – на жаль, нічого поки не знаємо».

«Чув, що прохідники там бурили і стався обвал, але деталі нам не відомі», – зізнався гірник Олександр.

Смертельний випадок прокоментували гірничорятувальники: “24 серпня о 05:05 відділення 3-го та оперативного взводів ДВГРЗ, за викликом диспетчера шахти «Тернівська», виїхали на ліквідацію аварії. Як з’ясувалось, під час виконання трудових обов’язків в орт-заїзді 132 вісі, горизонт – 1425м травмувалися двоє прохідників дільниці  №3 ШБУ, один із яких – смертельно. Травмованому гірнику надали невідкладну домедичну допомогу, підняли на поверхню за допомогою жорстких нош та передали бригаді медиків. Після огляду місця події слідчо-оперативною групою, загиблого теж підняли на поверхню та передали поліції. В ліквідації аварії було залучено 17 працівників ДВГРЗ ДСНС України”.

Травмований на шахті «Тернівська» гірник зараз перебуває у лікарні. Він вижив після обвалу, який стався уночі на дільниці №3 ШБУ Криворізького залізорудного комбінату. Другий працівник отримав смертельні травми.

«Зараз пацієнту надають допомогу у відділенні політравми 2-ї лікарні. Його стан – середнього ступеня важкості», – розповів нам завідувач відділення екстреної та невідкладної медичної допомоги 2-ї лікарні Костянтин Ісайченков.

На поверхню постраждалого шахтаря та тіло його загиблого колеги на світанку підняли гірничорятувальники.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі