Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Від важкого поранення у шпиталі помер криворізький захисник Сергій Лазаренко

14 липня у шпиталі зупинилося серце  арселорівця Сергія Лазаренка. Наш земляк помер від важкого поранення. Пекельний бій на Покровському напрямку став для солдата останнім.

До призову на військову службу гранатометник працював машиністом насосних установок рудозбагачувальної фабрики № 1 гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Щедро ділився багаторічним досвідом з новачками, був наставником.

Старший майстер технологічної бригади РЗФ-1 Микола Мамошин знав Сергія Лазаренка протягом багатьох років.

«Робота машиніста насосних установок надважлива. Адже своєчасна подача води для процесів збагачення руди у необхідній кількості – невід’ємна складова стабільної роботи цеху. Без води РЗФ взагалі працювати не зможе. Сергій справлявся з роботою якнайкраще. Він завжди був спокійним, розсудливим, врівноваженим. Ми його дуже поважали».

За спогадами колег, Сергій  цікавився комп’ютерними технологіями, добре розбирався в гаджетах та програмному забезпеченні. Безвідмовно допомагав колегам налаштовувати смартфони. Налагоджував виробничі комп’ютери, які знаходяться в операторній.

«За допомогою його налаштувань ми й по сьогодні керуємо роботою цехового устаткування та виробничими процесами. Ми втратили чудову людину й першокласного працівника. Завжди пам’ятатимемо про нього», – каже Микола Мамошин.

На АМКР щиро співчувають рідним, друзям та колегам загиблого воїна.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини