asd

Всі новини про життя міста

Від ворожої кулі на Авдіївському напрямку загинув 33-річний криворіжець Максим Крюков

Від ворожої кулі на Авдіївському напрямку загинув 33-річний криворіжець Максим Крюков. Гірку новину повідомили на Південному ГЗК, де молодий чоловік працював електрогазозварником в управлінні з ремонту технологічного устаткування.

Сім років Максим трудився в цеху капітального ремонту колій, далі вирішив змінити місце роботи. Та все ж у 2021 році доля знову привела його на Південний комбінат.

У 2022-му чоловік став на захист рідної землі. Разом із побратимами, боєць бив ворога на Херсонському та Донецькому фронтах. За успішне виконання бойових завдань криворіжець був нагороджений «Золотим хрестом» та медаллю «За хоробрість в бою».

«У середині лютого 2024 року рідні Максима отримали сповіщення про те, що він зник безвісти на Авдіївському напрямку. Два з половиною місяця невідомості тяглися для рідних болісно й безкінечно. А 2 травня надійшло сповіщення про загибель захисника», – розповіла в мережі Світлана Вавілова.

У понеділок Героя поховали. Страшне горе спіткало родину Максима – батьків і двох доньок, десятирічну Анастасію та шестирічну Кіру.

Вічна пам’ять, шана й подяка самовідданому сину Кривого Рогу! Хай побратими помстяться за тебе!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі