Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Вітчизну захищав, а родину кривдив: у Кривому Розі за грати потрапив солдат

На війну чоловік пішов у перші дні початку повномасштабного вторгнення, службу почав нести під Кривим Рогом, що дозволяло йому часто навідуватися додому. До того ж, під час маневрів чи навчань у різних місцях чоловік мав змогу знаходити й привласнювати зброю, патрони тощо.

Слідчим і судді військовий потім пояснить, що пістолет знайшов у посадці поблизу Радушне, а патрони – під час вишкілу в Новомосковську. Чоловік добре розумів, що зберігати зброю чи боєприпаси без дозволу – це злочин, тому дуже ретельно ховав заборонені предмети в своєму гаражі.

Там у нього в ході обшуку виявили й вилучили: однозарядний пістолет для стрільби патронами кільцевого запалення калібру 5,6 мм та шість патронів калібром 5,6-мм до нього, корпус гранати типу РГД-5 і запал типу УЗРГМ-2 з маркуванням “583”, 66 патронів калібром 5,45-мм.

А потрапив у поле зору правоохоронців чоловік через те, що дуже ображав свою родину: дружину, дітей, тещу й свояка. Особливо загострювалися стосунки в час, коли військовий був у стані алкогольного сп’яніння.

Тоді неврівноважений пускав у хід кулаки, нецензурну лексику, а найгірше – хапався за зброю й погрожував або підірвати усіх, або пристрелити. У якості причин свого зухвальства називав зради дружини, хоча ревнощі не мали жодних підстав. Жінка працювала в магазині, тому нерідко покупці ставали очевидцями звинувачень чоловіка. Він міг ображати благовірну на очах у сторонніх людей, вигадувати якісь історії стосунків між нею та випадковими чоловіками.

Також ревнивець переглядав мобільний телефон дружини, вишукував будь-які приводи, щоб влаштувати покарання. Нерідко жертвами ставали малолітні діти, які намагалися заступатися за матір, а натомість від батька отримували приниження, погрози та побої.

15 листопада 2023 року військовий приїхав додому п’яний і відразу затіяв сварку. Схопив жінку й силою затягнув у гараж, де до скроні приставив пістолет й пообіцяв застрелити. Двері в приміщення зачинив, тому ніхто не міг допомогти жінці, а відпустити її просили діти,  мати й рідний брат.

Розуміючи, що все може закінчитися непоправним, рідні викликали поліцію. На щастя, інспектори прибули вчасно й затримали зловмисника. Йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі