asd

Всі новини про життя міста

Вночі у Кривому Розі пролунав вибух

У ніч на 19 вересня ворог випустив по Україні 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ – рф), а також одну балістичну ракету “Іскандер-М“ з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу.

Про це повідомили в Повітряних Силах ЗСУ.

Внаслідок ворожого влучення виникла пожежа у багатоповерхової будівлі. Пожежу вже загасили.

Про це повідомив голова Ради обоони міста Олександр Вілкул.

Також вибуховою хвилею пошкоджено фасади трьох багатоповерхових будівель, багато вікон та дверей в інших багатоповерхівках, а також у школі та дитячому садочку. Головне – без втрат.

На базі школи (у цьому мікрорайоні одна школа і мешканці добре знають, де вона знаходиться) створено штаб ліквідації наслідків. З 9-ї ранку там буде видача будматеріалів – плівка, ОСБ, рейка та інше, прийом заяв на пошкоджене майно та матеріальну допомогу з міського бюджету”, – зазначив він.

Вранці також над територією нашої області було збито один ворожий БпЛА.

Інших обстрілів у Криворізькому районі не було.

У Нікопольському районі ворог з важкої артилерії обстріляв м. Нікополь та Марганецьку громаду. Поранений 71-річний чоловік, пошкоджені 6 приватних будинків, господарська споруда, гараж, ЛЕП, газогін.

“У Кривому Розі вся важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні та медичні установи працюють стабільно. Усі обмеження щодо водопостачання з сьогоднішнього дня знято”, – нагадав Олександр Вілкул.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі