asd

Всі новини про життя міста

Волонтера Кривого Рогу нагороджено відзнакою Президента України

Відомий криворізький бізнесмен та меценат Микола Іщенко нещодавно став єдиним містянином, що у Міжнародний день волонтера отримав відзнаку «За оборону України» від Президента Володимира Зеленського за сприяння забезпеченню оборони, захисту населення та інтересів держави в умовах повномасштабної війни. Також його нагороджено відзнакою Міністра оборони України.

Нагадаємо, Микола Іщенко з самого початку вторгнення почав допомагати різним фондам та конкретним військовим підрозділам. Одним із таких є батальйон «АРЕЙ».

«Серед командирів цього підрозділу – Сергій Жеребило, мій близький друг, який з перших днів війни знаходиться на передовій. У мирному житті ми за тривалий час співпраці реалізували багато соціальних проєктів в Інгулецькому районі. Я дуже поважаю цю людину, тому цілком природньо, що завжди тримаю звʼязок та при необхідності допомагаю Сергію та його побратимам, які боронять нашу країну».

Також бізнесмен Микола Іщенко зробив свій внесок, один мільйон гривень, в Президентську програму UNITED24 на «Армію морських дронів».

«Зараз як ніколи потрібно активізуватись та продовжити донатити»

«На сьогоднішній день Україна знаходиться у непростій ситуації. Іноземні партнери надають допомогу не так швидко, як цього потребує хід війни. Тому, щоб протистояти ворогу, ми можемо здебільшого сподіватися тільки на себе. Зараз як ніколи треба консолідувати дії, щоб підтримати військових. Від наших з вами донатів залежить наше майбутнє. Ось нещодавно я долучився до важливого збору і зробив перший внесок на закупівлю необхідних FPV-дронів для військових із Кривого Рогу.

Знаю, багато хто втомився. Є такі, хто взагалі витіснив думки про війну, намагається жити звичайним життям. Та треба розуміти, що питання зараз стоїть навіть не в поверненні своїх територій, а в існуванні України як держави. Тому я закликаю активізуватись та продовжити донатити! Треба допомогти військовим вистояти і дати час державі налагодити виробництво власного озброєння, у тому числі дронів», – зазначив Микола Іщенко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі