asd

Всі новини про життя міста

Вона хотіла випити, а він її телефон: у Кривому Розі «романтичний вечір» закінчився судом

24 січня приблизно о 20:00 чоловік, проходячи поблизу зупинки громадського транспорту «Червона», випадково зустрів давню знайому. Обоє зраділи пригоді й вирішили провести вечір якось по-особливому.

Чоловік запропонував випити алкоголю і запросив супутницю в альтанку поміж житловими будинками. Уже на місці з’ясувалося, що напій якраз і треба купити. Джентльмен люб’язно погодився збігати в магазин, але перед цим попросив у жінки її мобільний телефон.

Остання й на це згодилася та без ніякої підозри віддала свій старенький Хіаоmі за 1350 гривень. Кавалер пішов і до ночі не повернувся. Тоді жінка пішла його шукати в поліцію.

Зловмисника знайшли, телефон повернули, ще й подробиці особистого життя розкрили, бо затриманий має на своєму рахунку 5 судимостей за наркотики, шахрайство й крадіжки.

Цього разу Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу знову визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.190 ч.2 КК України, та призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі, але з випробувальним строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі