test

Всі новини про життя міста

Вперше в історії закладу: Криворізький військовий ліцей випускає юних захисниць (фото)

14 дівчат стали випускницями Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вони отримали не лише атестати про повну загальну середню освіту, а й фізичний гарт та вишкіл, необхідні для подальшого вступу до закладів вищої освіти сектору безпеки та оборони.

Ці дівчата здобули знання та навички, які стануть їм міцним фундаментом для успішного захисту держави.

Про це повідомив голова голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

“Вальс випускників, ритуал прощання з прапором, хвилюючі слова й подяки, сльози радості та смутку – загалом заклад цьогоріч випустив 121-го ліцеїста.

Дякую педагогам, які протягом років виховували та готували юнаків і дівчат до відповідального й почесного служіння Україні.

Вітаю випускників з цією знаменною подією у їхньому житті! Бажаю успіхів та втілення найамбітніших задумів! Разом ми робитимемо все можливе задля миру на українській землі”, – написав у Телеграмі Микола Лукашук.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Буковель-оманский
1 день тому

Пригадуєте цього дня в 2014 році підписання Угоди про Асоціацію? Офіційно про це ніхто у владі не згадає. А пропаганда розривається між тезами, що “євроінтеграція України розпочалася з дня обрання найлегітимнішого лідора сусачсності”, й що “старт євроінтеграції дали 25 червня 2024 року.

Хоча й цю дату наші зелені молодші брати по розуму проспали. Бо воно ж не їхнє. Правильно сказав польський політик, що ця опа ,як мафія, не хоче ні в ЄС, ні в НАТО, бо ж вона хоче чогось діаметрально протилежного. Тому всі зусилля спрямують на чергову “угоду століття” – ще один гарний і приємно виписаний, але ні до чого не зобов’язуючий меморандум про запевнення у безпековій сфері між Україною та ЄС. Про цей документ, який нічого нового до нашої підтримки й безпеки не добавляє взагалі, та про те, як повернувся, що пукнув і як тішився аплодисментами наш зеленоликий, завтра буде нестися по всіх стрічках. Навіть не про Конституцію.

А про дві знакові події зелені пропагандисти не скажуть нічого. А це підписання Угоди про Асоціацію 27 червня 2014 й рішення Ради ЄС про початок процедури переговорів щодо членства 25 червня 2014 року. В ЄС майже підігнали в датах. Дві події дуже важливі й надихають серед цієї мерзенної брудно-зеленої дійсності