Всі новини про життя міста

Ввечері окупанти спрямували дрон-камікадзе на Марганецьку громаду, що на Нікопольщині

Пізніше – вдарили по Червоногригорівській. Застосували важку артилерію.

Вже на ранок під ворожим артобстрілом двічі опинявся Нікополь. Виникла пожежа. Пошкоджені 9 приватних будинків, газогін та лінія електропередач.

Постраждала 91-річна жінка. Лікуватиметься амбулаторно.

На інших територіях Дніпропетровщини – без обстрілів.

А вчора, 25 березня, вдень від ворожих ударів потерпалиМарганецька та Мирівська громади, що на Нікопольщині. Гучно також було і в самому Нікополі. 

Агресор спрямував на район дрони-камікадзе. А ще обстріляв з важкої артилерії.

Пошкоджені агрофірма, 5 приватних будинків, магазин, авто, лінії електропередач та газогін.

Загиблих і поранених немає.

Також ввечері в області працювала ППО. Оборонці збили ворожий безпілотник у Дніпровському районі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
3 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сірко
1 місяць тому

​​Ну, приїхали. Американське видання «The Wall Street Journal» прямо звинуватило Зеленського в зриві прийняття закону про мобілізацію до ЗСУ.

Американці відверто глузують. Зеленський боїться знижувати призовний вік від 27 до 25 років, у той час як у самих США за законом призовний вік – 18 років. Так, у США давно не відбувалася масова мобілізація, там, знаєте і комиків президентами не обирають. Але закон відповідний у Штатах існує. Буде треба – застосують. Отакі справи.

«The Wall Street Journal», до речі – це те саме видання яке розповіло, як Зеленського про підготовку Росії до вторгнення попереджав особисто голова ЦРУ Вільям Бьорнс. І воно ж розповіло, як офіс Зеленського намагався вивести з санкційних списків російського олігарха Абрамовича. Тепер це…

Що це означає? Та просто те, що за якийсь час представникам України у відповідь на благання про зброю будуть відповідати: “А навіщо вам зброя? Ви же захищатися не хочете! Наявної зброї вам достатьно аби призвати людей і закрити нестачу у бойових бригадах – але ж ви їх не призиваєте!”

І чорт забирай – це правда! На фронті це не для кого не секрет!

«The Wall Street Journal» дуже коректно говорить що Зеленський (клоун),не поспішає приймати закон про мобілізацію, бо він стикнувся з великою кількістю людей які захищати Україну не бажають. Простіше кажучи – владі болить не Україна – владі болить її рейтинг.

приторчав від новини що в Україні біля 200 тисяч військових пенсіонерів у віці 45-47 років, . Слухайте, а чого їх не мобілізують? Вони – мають військову освіту та спеціальність і отримують пенсії. Слабо?

розумію, що хтось не може служити за станом здоров’я. Але хтось же може? Пацани з чотирма контузіями можуть Якого?

Продовжим далі. Скільки призвано працівників регіональних офісів “Слуги народу” та іншого зеленого активу? Прозапас, Петров, Ніцевич, Погребиський, Борисенко – у нас у всіх фронт за плечима. Скільки топових зелених блогерів посмакували окопами – і де?

Влада має якісь плани на ведення війни? Вона знає, скільки людей треба призвати – а кого призивати не можна категорично? Ми почуємо від влади такі відповіді – чи ні?

влада мріє про той день, коли маса фронтовиків покірно схилить голову і скаже щось типу: “Ми втомилися – замирюйтеся з Росією”. Що через це нас мордують відсутністю поповнення, а тих хто готує кадри для фронту катують паперовим БДСМом – ви навіть не уявляєте як давлять паперовою роботою останнім часом. Проте.

регулярно спілкуючись з бійцями з різних частин, близько не бачу настрої про замирення з ворогом. А от злість бачу – і багато.

З одного боку влада має бойові бригади, які вже задовбалися воювати в режимі “один замість чотирьох”. З протилежного боку – вже американці говорять, що зелена влада шапіто просто боїться проводити мобілізацію бо боїться втратити рейтинги.

Далі зрозуміло?

,,ваван нелохович...
1 місяць тому

з життя шапіто….

Скоро блокування відряджень здаватиметься квіточками.

Слуги пропонують 12 років тюрми «за привласнення громадянином державних функцій і представлення України на міжнародних заходах, у листуваннях і телефонних розмовах без погоджень у визначеному законом порядку».

Потенційно сісти можуть всі- громадські активісти, які ведуть адвокацію України, депутати за спілкування з іноземними колегами, українці за участь в галузевих конференціях. Бо раптом якісь їх заяви якась Марʼяна розцінить як привласнення державних функцій.

Це вже перевершує СРСР, де перед зарубіжною поїздкою з людиною проводили співбесіду в КДБ.

Хто буде визначати право на участь в конференціях і цензурувати листування та розмови? Чи означає участь активістів чи опозиційних політиків в міжнародних заходах, що вони апріорі зазіхають на чиїсь функції, бо ж дозволу на відрядження ніхто не дасть?

Навряд цей безумний закон буде прийнято парламентом, але сам факт його реєстрації багато говорить про те, що твориться в головах слуг…

Буковель-оманский
1 місяць тому

Депутатки від “Слуги народу” Галина Третьякова та Мар’яна Безугла внесли законопроєкт про довічне позбавлення волі за привласнення державних функцій, зокрема представлення України на міжнародних заходах, перед уповноваженими особами іноземних держав, міжнародних організацій, у тому числі за допомогою листування, телефонних розмов без надання на те повноважень та погоджень.
Відповідний законопроєкт 11104 про внесення змін до Кримінального кодексу зареєстрували у Верховній Раді народні депутатки від фракції “Слуга народу” Галина Третьякова та Мар’яна Безугла.

Мабуть для Порошенко готують. Але чомусь Єрмак зразу лізе у голову
знаю одного такого громадянина дЕрмак, біля лідора постійно крутиться, повністю підходить своїми діями під новий закон.
За Конституцією – обрано на п’ять років. День у день. Не раніше, на жаль, але і не пізніше.
Ось, Зе і існує аж до 20 травня і далі вдягне новий светр і буде вже смішити ТЦК з *********** виробами та п’ятою повісткою.
просто деградировали от власти за пять лет. Чем больше времени у людей власть и меньше им надо считаться с другими тем больше они невосприимчивы к критике. Оттого и менять надо власть каждые 2-4 года, а не садить чела на пять лет.