Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Як обрати зарядну станцію на випадок відключення світла?

Події останньої зими показали, що мати вдома зарядну станцію – це не розкіш, а життєва необхідність. На відміну від генераторів, зарядні станції не виробляють електроенергію, а накопичують її. Попередньо зарядивши станцію від звичайної розетки, під час знеструмлення її можна використовувати для живлення електроприладів.

В YASNO розповіли, на що звернути увагу, аби обрати оптимальну модель для своєї родини.

  • Ємність

Найголовніше потрібно чітко визначитися для яких потреб переважно буде використовуватись зарядна станція. Орієнтуючись на це, можна підібрати необхідну ємність. Чим вище цей показник, тим ефективніше працюватиме зарядна станція, але й тим дорожче вона коштуватиме. 

Наприклад, модель EcoFlow River2 Max має ємність 512 Вт∙год. Цього вистачить приблизно на 47 зарядок телефону або 4 години роботи телевізора, півгодини роботи мультиварки. Загалом моделі лінійки EcoFlow River ємністю 210-768 Вт∙год найбільше адаптовані під потреби середньостатистичної родини. Вони підійдуть для живлення світильників, заряджання гаджетів та стабільної роботи не надто потужної побутової техніки. Моделі лінійки Delta мають більшу ємність – 1000-3600 Вт∙год, тому їх можна використовувати навіть для котлів, обігрівачів, кондиціонерів.

  • Способи заряджання

Ще один важливий параметр при виборі станції – це способи її заряджання. Доцільніше віддавати перевагу моделям, які можна зарядити не лише від настінної розетки, а й від акумулятора автомобіля, через порт USB (прикурювач), а для просьюмерів в пригоді стане також сумісність станції із сонячними панелями. Загалом станції EcoFlow заряджаються на 100% від звичайної розетки протягом 1-1,5 години.  

  • Кількість портів

Найпростіші зарядні станції мають мінімум один вихід під розетку та 1-2 виходи USB. Безумовним плюсом буде їх більша кількість, тоді до станції можна підключити одразу декілька електроприладів – наприклад, одночасно живити світильник, заряджати ноутбук, мобільний телефон та планшет.  

Тож при виборі моделі потрібно враховувати декілька речей: яку техніку потрібно буде заживити в першу чергу за відсутності світла, які додаткові параметри повинна мати зарядна станція та, звичайно, який бюджет ви можете виділити на придбання пристрою. Визначитися з оптимальною моделлю для вашої родини допоможуть спеціалісти YASNO. Отримати консультацію можна в одному з енергоофісів, на сайті або на сторінці постачальника у Facebook.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі