Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Як позбутися надмірної вологості в приміщенні

У північних та західних регіонах України часто спостерігається проблема із високою вологістю. Особливо гостро вона відчутна у періоди тривалого відключення електроенергії. Також це питання актуальне для тих, хто живе або працює у цокольних та підвальних приміщеннях. Сирі житлові та комерційні кімнати, будинки та офіси мають характерний неприємний запах. Побутова техніка, особисті речі та меблі в них швидко виходять з ладу та покриваються білим нальотом. Також високий рівень вологості — головна причина утворення плісняви, яка негативно впливає на здоров’я людей та тварин. Про те, як розв’язати проблему швидко та гарантовано, розповідаємо далі.

Купити осушувач повітря

Універсальне рішення — спеціальний девайс, який поглинає з повітряних мас зайву вологу, поки в приміщенні не встановлюється оптимальний мікроклімат. Осушувачі працюють тихо та ефективно, мають високу продуктивність та тривалий термін експлуатації. Мінуси таких приладів — дорожнеча та високе споживання електрики, що особливо критично у разі частих відключень світла.

Використовувати автономні джерела опалення

У холодну пору року вмикайте додатково керамічні обігрівальні панелі з вбудованим термостатом, якщо можливостей централізованого опалення недостатньо. Такі прилади добре висушують повітря, що важливо в умовах підвищеної вогкості. Великий вибір пристроїв представлений за посиланням: https://comfy.ua/ua/heater/tip_obogrevatel__keramicheskij__dop_funkcii_obogrew__s-termostatom/.

Встановити кондиціонер з функцією осушення

Сучасна кліматична техніка вміє не тільки охолоджувати або обігрівати приміщення, а й осушувати повітря у разі потреби. Можна і просто включати кондиціонер у звичайному режимі, якщо є потреба: він зменшує вологість в атмосфері.

Розмістити по периметру кристали, що вбирають вологу

Альтернатива дорогому осушувачу — пластикові контейнери зі речовиною, що абсорбує. Вони недорого стоять і не вимагають підключення до мережі, тому можуть використовуватись, коли в будинку немає світла. Волога поступово збирається у нижньому відсіку, який потрібно спустошувати вручну. Згодом можна купувати тільки змінні блоки кристалів, без коробки. 

Регулярно провітрювати кімнату

Потік свіжого повітря ззовні — ефективний і простий спосіб позбутися вогкості. У теплу пору року бажано тримати вікна відчиненими якомога довше. Взимку рекомендується провітрювати кімнату хоча б годину на день: морозне повітря також позитивно впливає на осушення. 

Відмовитись від сушіння білизни в кімнаті

У приміщеннях з високою вологістю не рекомендується розвішувати білизну після прання. По-перше, вона висихатиме дуже довго, по-друге, тільки посилить ситуацію з підвищеною вологістю. По можливості варто виносити випрані речі на вулицю або балкон, особливо влітку. Як альтернативу можна розглянути купівлю пральної машини з функцією сушіння.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини