Всі новини про життя міста

Як правильно надувати повітряні кульки і зав’язувати їх

Повітряні кульки – це один з необхідних елементів сучасного святкування, який завжди приносить радість. Без цих яскравих атрибутів важко уявити День народження, ювілей та інші святкові події.  Крім того, варто пам’ятати, що кульки слід надувати правильно, інакше вони можуть розірватися, втратити свою форму та привабливий вигляд. Також важливо правильно зав’язувати кульку, щоб вона не здувалася та не втрачала свої властивостей. Для цього є кілька простих порад.

Як надувати кульку повітрям

Щоб результат вас порадував, варто трохи попрактикуватися, адже в надуванні кульок немає ніякої складності – потрібно лише дотримуватися простих і зрозумілих правил.

В першу чергу, треба переконатися, що ваші повітряні кульки сухі та чисті. Волога або пил можуть ускладнити процес надування і зменшити час польоту, то ж це варто мати на увазі. Після того, як ви переконалися, що кулька підходить, слід розтягнути її руками. Робіть це обережно, щоб не пошкодити гумову поверхню виробу.

Далi треба зробити глибокий вдих та притиснути кульку до рота, міцно тримаючи її «хвостик» вказівним і великим пальцями. Далі вам потрібно із зусиллям видихнути повітря, притискаючи губи до кільця виробу. Зазвичай перший вдих є найважчим, але потім надування відбувається набагато легше. Щоб зробити другий вдих, затисніть пальцями отвір кульки, вдихніть носом і знову видихайте повітря через рот.

Дуже важливо уникати розриву кульки, тому надувати виріб слід досить обережно. Також потрiбно звернути увагу на «хвостик»: якщо він вже почав надуватися а сама кульки прийняла форму груші, значить куля надута до максимального розміру, а повітря слід навіть трошки випустити.

Зав’язуємо кульку правильно

Після того як кулька набрала потрібний вигляд, її потрібно зав’язати. Для цього виконуються наступні дії:

1. Затисніть хвостик між вказівним і великим пальцем.

2. Розтягніть хвостик, обернувши його навколо вказівного і великого пальця.

3. Пропустіть кінчик кульки через створену петлю і затягніть.

Останнім етапом буде пов’язування нитки або спеціальної стрічки. Таку стрічку слід зав’язувати вище вузла кульки.

Як надути кульки гелієм

Колись побутові балони з гелієм, за допомогою яких можна було надути 15-30 кульок, були досить розповсюджені і продавалися у спеціалізованих магазинах. Проте, зараз їх майже не знайти. До того ж, вони надзвичайно дорогі, а надувати за їх допомогою кульки ще треба вміти.

Саме тому, коли вам потрібно наповнити вироби гелієм та скласти їх у красиву композицію, ми рекомендуємо звертатися до спеціалізованих магазинів та компаній. Однією з них є мережа магазинів 4party, де Вам допоможуть підібрати кульки саме під ваше свято, смак та бюджет, надують їх гелієм, доставлять по Києву та дадуть гарантію на вироби. Якщо ж ви проживаєте в іншому місті, пошукайте спеціалізовані святкові магазини біля себе.  

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі