Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Як у Кривому Розі аферист планував виманювати із людей гроші

Безробітний уродженець рф не став «вигадувати велосипед», а скористався для наживи доволі розповсюдженою схемою: телефонувати і сповіщав абоненту, що його родич потрапив у поліцію, але є шанс «вирішити» питання за певну суму грошей.

Спочатку зловмисник придбав декілька стільникових телефонів, сім-карти, а також оформив банківські рахунки. На початку лютого 2023 року, коли все було готово, він розпочав лиху справу.

Першою і єдиною так званою жертвою стала жінка, якій він 7 лютого об 11:00 представився слідчим поліції та повідомив, ніби її донька спричинила тяжкі тілесні ушкодження невідомій особі, але якщо негайно заплатити за лікування, то стаття буде лояльною. Таким чином він назвав суму 26 000 гривень і дав номер банківського рахунку.

Проте жінка взяла під сумнів слова із слухавки, проявила пильність та зателефонувала доньці. Зрозумівши, що вона ледь не стала жертвою шахрая, звернулася в поліцію, надавши номер абонента та розрахунковий рахунок, який він залишив.

Кримінальне провадження за ч.3 ст.15, ч.1 ст.190 КК України за ознаками незакінченого замаху на заволодіння чужим майном, шляхом обману (шахрайство) було розпочато наступного дня.

На банківські платіжні картки АТ «ОЩАДБАНК» та АТ «А-Банк» з номером накладено арешт на підставі ухвали слідчого судді Хустського районного суду Закарпатської області від 14.02.2023.

30 липня 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав винуватим у пред`явленому обвинуваченні та призначив йому покарання у виді 2 років пробаційного нагляду.

6 конфіскованих у чоловіка мобільних телефонів суд розпорядився звернути в дохід держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі