Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Як у Кривому Розі дівчина з інвалідністю стала злочинницею

Пригода сталася у гуртожитку КЗО «Криворізький центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів будівельної галузі» ДОР. 13 березня близько 20:00 фігурантка вирішила сходити до приятельок у сусідні кімнати, щоб привітатися та дізнатися про їх справи.

Проте візитерка господарок кімнати не застала, натомість наткнулася на сумку однієї мешканки. Переконавшись, що поряд нікого немає та відсутні свідки, зловмисниця викрала мобільний телефон.

Наступного дня вона віднесла гаджет у ломбард, де благополучно отримала готівку. Згідно з висновком експерта, вартість апарата на момент викрадення могла складати 2 035,13 гривень.

18 березня особу зловмисниці було встановлено. Дівчина в усьому зізналася й провину свою визнала. На суді потерпіла наголосила, що крадійка компенсувала їх матеріальний збиток, тому претензій до неї не має.

Прикметно, але кожен учасник цієї історії знав, що підозрювана має діагноз через легку розумову відсталість і перебуває на обліку в лікаря-психіатра з 2015 року.

Незважаючи на нюанси справи, суддя Тернівського районного суду визнав громадянку винуватою у пред`явленому обвинуваченні за ч.4 ст.185 КК України та призначив покарання у виді позбавлення волі строком 5 років, але з випробувальним терміном 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі