Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Як у Кривому Розі «пікапер» намагався познайомитися з жінкою

Незважаючи на свій життєвий «досвід» – наркозалежність та судимість, криворіжець не втрачав надії створити пару та стосунки. Спосіб знайомства обрав класичний – на вулиці з першою жінкою, яка сподобається.

Така нагода випала йому увечері 19 липня. Чоловік ішов алеєю в Тернівському районі, де й помітив симпатичну перехожу. «Пікапер» відразу привітався та намагався завести розмову з незнайомкою, проте вона не відповідала взаємністю.

Це дуже обурило кавалера й він заговорив нецензурною лайкою. Жінка намагалася обійти нав’язливого чоловіка, проте той мав інші наміри: кулаком правої руки став бити її в обличчя. Ударивши разів 3-4, утік.

Потерпіла звернулася до медиків та в поліцію. Особу зловмисника встановили та затримали. Його умисні дії було кваліфіковано як кримінальний проступок, передбаченийч.1 ст.125 КК України, за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

12 вересня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим та призначив покарання – 100  годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі