asd

Всі новини про життя міста

Як у Кривому Розі Свєта раків продавала

Багатодітна й безробітна жінка вирішила, що зможе заробити на прожиття гроші, не виходячи з квартири. Для цього їй потрібен був мобільний телефон, доступ до інтернету та креатив. Останнє – щоб створити оголошення на сайті ОLХ про продаж раків.

Звісно, ніяких річкових делікатесів криворіжка не мала, але намір був рішучим: виставите гарне фото продукту та встановити ціну 400 гривень за кілограм, а себе підписати вигаданим іменем “Свєта”. 7 травня оголошення вже було активним, а 9-го з’явився потенційний клієнт.

Зловмисниця виманила 1170 гривень у якості повної оплати, які отримала одним платежем на банківську картку. У той же день вона зняла гроші й витратила на власні потреби.

Ошуканий чоловік, зрозумівши, що мав справу з шахрайством, подав заяву в поліцію. Особу підозрюваної вдалося встановити аж у грудні. Її звинуватили за ч. 1 ст. 190 КК України за ознаками: заволодіння чужим майном, шляхом обману.

У березні Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянку винуватою та призначив покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки.

На підставі ст. 75 КК України жінку звільнено від відбування покарання у виді обмеження волі з випробуванням строком на 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі