test

Всі новини про життя міста

Як виглядає селище-примара Степове у Кривому Розі (відео)

Кривий Ріг – місто дуже своєрідне. Кар’єри з видобутку залізняку розростаються. Між ними залишаються селища, мешканців яких відселили через збільшення зони обвалення.

Інформатор знайшов відео одного з таких селищ, яке відзняв Elias Go. На ньому розташоване між Центрально-Міським та Інгулецьким районами Кривого Рогу селище Степове. Щоправда, деякі коментатори стверджують, що це Старий Інгулець. Так чи інакше, але справляє це відео дуже жахливе враження міста-примари, в якому залишилися одні зграї собак, та якісь дивні, не цілком адекватні люди.

ле найтрагічнішим є те, що такі селища ростуть. За словами коментаторів, на межі зникнення старовинні селища Горького та Рахманівка. Адже це історія Кривого Рогу. Перше колись становило частину маєтку знаменитого криворізького промисловця та мецената Сергія Калачівського. Друге належало генералу Рахманову. Там знаходиться одна із найстаріших у Кривому Розі церков.

Що ж до Степового, то за одними відомостями відселили з нього мешканців 2009 року. За іншими – у 2012. Це точно Інформатору з’ясувати так і не вдалося. Залишилися руїни, цілком придатні для зйомки фільму про Апокаліпсис або ядерну війну.

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі