Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Який електричний пристрій скільки “їсть” електрики: інфографіка

Енергетики звертаються до громадян щосили економити електрику та обмежити обсяги електроспоживання. Тому так важливо знати про те, скільки та які електроприлади витрачають електрики на свою роботу.

«Енергетики роблять все можливе, щоб світло було у кожній домівці».
Це фраза, яку чули всі. Але не кожен знає, що за нею стоїть. Бо енергетики турбуються не лише про відновлення стабільного енергопостачання, а й безпеку усіх: від українців до об’єктів енергоінфраструктури ?
Та сьогодні нам дозволили зробити виняток, бо маємо важливий крок до перемоги світла. Енергетики відремонтували та під’єднали ще один енергоблок Енергоатому до української електромережі. 23 листопада росіяни вивели його з робочого ладу своїми цілеспрямованими обстрілами. А тепер Україна поступово набирає потужності на ще 1 000 МВт.
Ось так завдяки постійній та складній роботі енергетиків світла стає все більше у кожній домівці з кожним днем. Тому просимо вас вмикати прилади поступово та через 15-20 хвилин після повернення електроенергії. Це допоможе трансформаторам витримати стрибок напруги й, відповідно, запобігти локальним аваріям — причинам відключень не за графіком.
Зберігайте інфографіку, щоб пам’ятати про прилади, які найбільше впливають на виникнення подібних ситуацій”, – зазначаютьв енергетичній компанії YASNO.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі