Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Юрій Вілкул привітав спортсменів, тренерів та працівників спортивної галузі міста з Днем фізичної культури і спорту (фото)

У Кривому Розі працює 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл (10 комунальних та 1 приватна), 118 спортивних клубів підприємств, організацій, фітнес-центрів, громадських організацій фізкультурно-спортивної направленості, спортивні секції підтримують 3 заклади вищої, 15 фахової передвищої, 13 професійно-технічної, 129 загальної середньої та 152 дошкільної освіти, в яких займається спортом більше 58 тис. мешканців.

В. о. міського голови Юрій Вілкул подякував працівникам спортивної галузі за те, що навіть у воєнний час вони не покинули свою професію, продовжують тренувати дітей та молодь, які гідно представляють рідне місто та Україну на змаганнях різного рівня.

«Завдяки Збройним силам України, які відкинули у 2022 році ворога від Кривого Рогу на безпечну відстань, з 2023 року ми відновили навчально-тренувальні заняття та проведення змагань в офлайн- режимі за всіма нормами безпеки. Адже ми розуміємо, що спортивні досягнення – це результат щоденних тренувань. Тому, як би не було важко, ми зберегли та утримуємо спортивну базу. До речі, на базі наших спортивних закладів тренуються та змагаються ветерани війни та учасники бойових дій й члени їхніх родин, які беруть участь не тільки у міських спортивних іграх «VETERANS FAMILY GAMES, а й у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Задля підтримки кращих спортсменів та тренерів восьмий рік поспіль продовжуємо виплату муніципальних стипендій. У цьому році – 46 криворіжців (28 спортсменів та 18 тренерів) отримали стипендії за підсумками цьогорічних міжнародних та всеукраїнських змагань на суму від 5 до 150 тисяч гривень», – зазначив в.о. міського голови Юрій Вілкул.

Спортсмени досягають відмінних результатів на міжнародних змаганнях, поповнюючи скарбничку досягнень Кривбасу медалями вищого ґатунку. Цього року, на 33-х літніх Олімпійських іграх в Парижі, виступали криворізькі спортсмени Ніка Шарафутдінова, яка була єдиною представницею України з плавання серед жінок та Денис Кесіль, для якого це була вже друга Олімпіада.

Дитячо-юнацькі спортивні школи, спортивні клуби та міські федерації за різними видами спорту за 8 місяців 2024 року підготували 6 майстрів спорту України міжнародного класу, 7 майстрів спорту України, 93 кандидати у майстри спорту України, 135 спортсменів І-го розряду, понад 1000 спортсменів масових розрядів.

Тренер з рукопашного бою Станіслав Яковлєв сказав: «У цьому році наші вихованці зайняли 1 місця на чемпіонаті Європи, Всесвітніх іграх та на Чемпіонаті України. Попри те, що в країні війна, спортивне життя міста не поставлено на паузу. Ми вдячні міській владі за підтримку спортивної галузі міста, за створення належних умов для того, щоб наші діти могли тренуватися».

На сьогодні у Кривому Розі проведено 228 спортивних змагань, з яких 102 районного, 109 міського, 13 обласного та 4 всеукраїнського рівнів.

Набирає обертів ветеранський спорт. У рамках нової ветеранської політики – політики Героїв, велика увага приділяється ветеранам війни та членам їх сімей. Для їх психологічної та соціальної адаптації до громадського життя другий рік проводяться спортивні ігри «VETERANS FAMILY GAMES». У 2024 році дані змагання проводяться з 18 видів спорту через кожні два тижні. Починаючи з 4 травня до 28 грудня. Вже пройшло 13 змагань з 11 видів спорту.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі