asd

Всі новини про життя міста

Юзав без картки: у Кривому Розі викрили «путініста»

Самотній любитель «русского мира» десь вичитав інформацію про те, що можна залишитися непоміченим у соцмережах, якщо не використовувати в телефоні сім-карту. Саме тому він вийняв її за свого Xiaoмі Redmi, а в інтернет заходив через Wi-Fi.

Найчастіше відвідуваним сайтом для криворіжця став заборонений «Однокласники», де він ставив свої вподобайки під дописами про схвалення дій рф відносно України.

Так, 12 грудня 2023 року він не втримався й опублікував під дописом власний коментар: «Скоро все будет Россией )) нужно помочь нашей советской родине Россия вперед!!!!!» Проте й на цьому не зупинився, а й далі продовжував: «Вот скоро все закончится! Россия будет править миром… Путин вперед!!! За РОССИЮ!!»

Відповідно до висновку судово-лінгвістичного дослідження спеціалістів Криворізького державного педагогічного університету зазначені публікації містять публічний заклик громадянином України до підтримки рішень та/або дій держави-агресора, збройних формувань.

Прикметно, але під час досудового розслідування, зловмисник визнав свою провину, добровільно пішов на угоду з прокурором і в результаті отримав вирок за обвинуваченням у правопорушенні ч.1 ст.111-1 КК України у виді позбавлення права обіймати посади, пов`язані із виконанням функцій держави чи місцевого самоврядування та займатися діяльністю пов`язаною з наданням публічних послуг на строк 10 років.

Щодо гаджета, то його конфіскували передали в дохід держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі