asd

Всі новини про життя міста

З Херсонщини до Кривого Рогу везуть поранених від мін у полях

Минулого тижня 5 мирних громадян на територіях звільненої Херсонської області отримали поранення від мін, які окупанти заховали у полях та лісопосадках. Один чоловік загинув.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

Так, через власну необачність тяжких травм живота, рук і ніг зазнав 25-річний чоловік. Очевидці стверджують, що попри заборону чіпати небезпечні предмети, він все ж збирав поблизу села Іщенка протипіхотні міні «Лепесток». Одна вибухнула у нього в руках. Потерпілого направили в медзаклад Кривого Рогу.

Також у полі поблизу села Іванівка двоє чоловіків 24 та 18 років, натрапили на російську міну. Вона здетонувала, і через вибух місцеві жителі дістали тяжкі поранення.

Один постраждалий втратив обидві ноги, інший отримав поранення грудної клітини та мінно-вибухові травми. Обох ушпиталили до лікарні у Кривому Розі.

Громадянам укотре нагадують про те,  що знешкодженням вибухівки займаються виключно професійні сапери. Якщо помітили предмет, то слід повідомити про знахідку рятувальників або поліцейських, зателефонувавши за номерами 101 або 102. Що ж стосується територій, то не можна відвідувати ті, які не обстежили сапери.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі