test

Всі новини про життя міста

З Карачунівського водосховища вилучено 1,1 км браконьєрських сіток (фото)

Дніпропетровський рибоохоронний патруль здійснює на водоймах превентивні заходи, спрямовані на запобігання грубих порушень правил рибальства.

Так, 5 та 6 квітня 2024 року, під час проведення рибоохоронних рейдів рибпатрульні очистили від браконьєрських сіток акваторію Карачунівського водосховища, поблизу с. Вільне Криворізького району Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Дніпропетровський рибоохоронний патруль.

Зокрема, вилучили 13 безгосподарських сіток загальною довжиною 1,1 км. У заборонених знаряддях лову знаходилось 312 кг водних біоресурсів, а саме: плітка – 1498 екз., карась сріблястий 36 екз.

Рибу передано суб’єкту господарювання, з яким укладено договір про відповідальне зберігання продукції, кошти від реалізації якої будуть зараховані до державного бюджету.

Власників незаконних знарядь лову встановити, на жаль, не вдалося. За результатами роботи складено акти виявлення та вилучення безгосподарського майна.

Сітки опломбовано та передано на зберігання до Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил рибальства та порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі