test

Всі новини про життя міста

З1 травня школи, гімназії та ліцеї Кривого Рогу завершують навчальний рік (фото)

Урочисті заходи у закладах проходитимуть іздотриманням безпекових вимог. Цьогоріч останній дзвоник пролунає для 2500 одинадцятикласників та 6889 випускників дев’ятих класів.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої політики.

«Завершується складний навчальний рік, освітній процес протягом якого проходив, переважно, у дистанційному форматі. Але, завдяки тому що ми облаштовували укриття в школах – їх на сьогодні108, учні мали можливість відвідувати офлайн консультації. І навіть у цих важких умовах маємо 322 медалісти. З них -246 – золоті медалі та 76 срібних.

Стосовно свята останнього дзвоника. Задля безпекиучнів та вчителів, великих натовпів збирати не будемо. Але, безумовно, кожен заклад привітає своїх випускників. Формат проведення заклади обираютьіндивідуально», – підкреслив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

До завершення навчального року освіта Кривого Рогу підійшла з високими результатами. Криворізькі учніуспішно виступали на конкурсах Малої Академії наук, предметних олімпіадах обласного та всеукраїнського рівнів, а педагоги гідно представили місто на конкурсах фахової майстерності.

«Щиро хочу подякувати нашим учителям, які навіть у цих складних умовах- воєнний стан, онлайн-навчання – продовжують вдосконалювати свої знання, навчаються новому і є справжніми професіоналами своєї справи. І цього року започатковуємо щорічну премію для наших педагогічних працівників – 80 кращих педагогів вжеотримали таке заохочення від міста», – сказав О. Вілкул.

Протягом червня випускники дев’ятих та одинадцятих класів отримають документи про освіту

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи