asd

Всі новини про життя міста

За карасів та щук житель Криворізького району сплатить 81 889 гривень

Знаючи про заборону вилову в період нересту, житель села Веселе все ж зважився на рибалку. Вночі 11 квітня він узув чоботи резинові «заброди» та взяв знаряддя лову – жилкову риболовну сітку, прибув на берег Південного водосховища, що розташоване у Криворізькому районі.

Близько 5-ї ранку чоловік уже збирав улов: 30 одиниць риби карась сріблястий, 3 одиниці риби окунь сонячний, 1 одиниця риби красноперка, 4 одиниці риби короп-сазан, 1 одиниця риби гунтера-лящ, 2 одиниці риби щука. І саме в цей момент до нього підійшли інспектори «Рибоохоронного патруля».

Після вилучення риби було встановлено, що своїми умисними діями громадянин заподіяв істотну шкоду державі за ознакою вилову риби в період нересту в особі Управління Державного агентства рибного господарства в Дніпропетровській області, розмір якої, відповідно до розрахунку збитків, становить 81889 гривень.

Криворізький районний суд чоловіка визнав винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч. 1 ст. 249 КК України та призначитив йому покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік, але з іспитовим строком.

Також суд повністю задовольнив цивільний позов Держагенства про відшкодування матеріальних збитків, завданих кримінальним правопорушенням, на заявлену суму.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі