Всі новини про життя міста

За місяць енергетики ДТЕК повернули світло у домівки 110 тисяч родин Дніпропетровщини, що були знеструмлені через обстріли

Протягом листопада аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електропостачання у понад 110 тисяч домівок*, що були без світла через пошкоджені обстрілами енергоб’єкти.

Фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 701 тисячі родин області.

Дніпропетровщина продовжує зазнавати все більш інтенсивних ворожих атак, що призводить до пошкоджень енергоінфраструктури та знеструмлення мешканців регіону. За минулий місяць аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 110 тисяч родин, що залишилися без електрики через бойові дії.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють світло одразу, як отримують дозвіл від Збройних сил України та Служби з надзвичайних ситуацій. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики повернули електроживлення у 701 тисячу домогосподарств Дніпропетровської області.

«Нині електропостачання в регіоні повністю відновлено. Проте ситуація в енергосистемі лишається складною. Просимо клієнтів відповідально ставитися до споживання електроенергії – вмикати енергоємні прилади по черзі і максимально знизити споживання електроенергії в пікові години з 07.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 22.00.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ», – йде мова у повідомленні ДТЕК.

*з урахуванням домівок, які доводилося підключати повторно через обстріли.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі