Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

За три зміни в криворізькому таборі відпочило вже 611 дітей (фото)

Цього літа у заміському комунальному таборі, розташованому у лісі, безкоштовно відпочивають та оздоровлюються хлопчики та дівчатка з родин військовослужбовців. За три зміни в таборі відпочило вже 611 дітей, а всього організували 5 змін для 1000 дітей.

Про це повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої інформації.

18 липня у заміському оздоровчому таборі завершилась третя зміна. Ще 200 дітей відпочили та набралися сил. А колектив вихователів та вожатих підготував насичену програму розваг, майстер-класів та конкурсів ще для двох змін для дітей з родин загиблих та зниклих безвісти захисників, тих, які перебувають у полоні та військовослужбовців, які зараз воюють на фронті.

Оздоровчий табір розташований в лісовій зоні. Його територія – велика та простора. Є безпечні стежинки, які опанували велосипедисти та веломобілісти. Для рухливих дітей встановлено батути, облаштовані спортивні майданчики для різних видів спорту, міні-басейни, кімнати для гурткової роботи та психологічного розвантаження. У таборі є укриття, були проведені ремонтні роботи у корпусах, залучені найкращі педагоги та психологи, організоване п’ятиразове харчування.

Виховна та розважальна робота у таборі організовані за особливою програмою. 5 тематичних змін літа об’єднані тематикою «Літо видатних дітей» (Ми – активні, Ми – спортивні, Ми – творчі, Ми – патріоти, Ми – креативні).

Третя зміна запам’яталась дітям різноманітними заходами: «Зорепад талантів», «Вожатий-шоу», «Дорослі – дітям», «Ярмарок ремесел» – який мав екологічну спрямованість. Діти з задоволенням створювали власний сценарій фільму – «Один день з життя табору». Всі новини табору завжди можна було почути завдяки власній радіостанції «Промінчик – FM».

Керівник оздоровчого табору, Олег Крошка зазначив: «Всі наші зміни у таборі дуже яскраві та цікаві – з дітьми багато займаються як педагоги, так і психологи. Колектив вихователів закладу складається з кращих педагогів закладів загальої середньої освіти. Це – 35 чоловік, у тому числі, 10 студентів. Щороку в таборі проходять педагогічну практику, як організатори дитячого дозвілля, студенти КДПУ. У цьому році, враховуючи дистанційне навчання та відсутність досвіду активної практики, для підготовки студентів для роботи в таборі проведено навчання за програмою «Нові ігри, нові технології діяльності педагога організатора в таборі».

З хлопцями та дівчатами працює не лише штатний психолог табору, але й здійснюється психосоціальний супровід дітей командою психологів закладів освіти й благодійних фондів, які працюють з дітьми за міжнародними програмами.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі