today-is-a-good-day

Всі новини про життя міста

Загинув мужній український воїн з Криворізького району Олексій Ганєєв

У боротьбі за свободу, незалежність та мирне небо над рідною землею, героїчно борючись із російськими загарбниками за Українську державу, загинув мужній український воїн Ганєєв Олексій Вікторович, 2000 року народження, мешканець села Михайло-Заводське Апостолівської громади.

Про гірку втрату повідомили у Криворізькій районній райдержадміністрації.

Ще зовсім юнак, Олексій попри свою молодість був цілеспрямованим та відповідальним, свідомим власного обов’язку та сміливим патріотом. До останнього свого подиху він виборював право України на свободу, право жити на рідній вільній землі, на якій він вже не зустріне свій такий довгожданий переможний світанок…

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття родині полеглого Героя. Гине цвіт нації, юнь, якій підіймати б нашу країну, будувати її майбутнє. Молоді патріоти, нове покоління, народжене у незалежній Україні, мали б бачити її розквіт, творити і створювати, ростити власних дітей, жити… Неможливо передати словами той розпачливий біль, який переповнює наші серця, коли гинуть такі юні хлопці, той біль, який ятрить душу щоразу, як зупиняється серце українського воїна… Ми завжди пам’ятатимемо усіх наших захисників та неймовірну ціну, за яку вони виборювали майбутнє для нашої Батьківщини! Велика вдячність батькам за сина, який сміливо боровся за свою державу до останнього. Величезна шана пам’яті загиблого Героя», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі