Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Захисники Криворізької бригади ТРО провели допит окупанта (відео)

7-й окремий батальйон «АРЕЙ» Української Добровольчої Армії під командуванням Командира батальйону Олександра Грищука (друг «МАКЕДОНЕЦЬ») провів вдалий штурм позицій військ рф  і захопив в полон одного із військових окупаційних військ.

Про це повідомляє Аналітичний відділ Служби Безпеки 7-го ОБату «АРЕЙ» УДА.

Відео спілкування із загарбником військові виклали в мережу, щоб українці побачили неосвіченого, безграмотного, слабохарактерного солдата.

Полонений із росії навіть не міг назвати Президента України, не розумів значення слів, які путінська влада нав’язує своєму народу стосовно українців, а своє командування називає «вони». В росії у нього є дружина та двоє дітей, але чому він пішов воювати проти українців, досі не розуміє.  У його телефоні купа картинок із символікою СВО, проте чоловік слізно зізнається, що на темі політики не розуміється. Також заявляє, що росіяни бояться ФСБ і в той же час за путіна вмирати не готові.

Менше сотні українських захисників змогли ліквідувати більше 200 загарбників, які не мали мотивації та навиків реального бою на нашій землі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі