Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Закривати не можна реформувати: У Кривому Розі оптимізують музичний коледж

Відбулося засідання комісії Дніпропетровської обласної ради з питань науки, освіти, соціальної політики та праці. Головною темою обговорення було затвердження плану формування мережі закладів освіти, які надають повну загальну середню освіту.

Це важливий крок до впровадження нових освітніх стандартів, що почнуть діяти з 2027 року.

Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук.

Депутати разом з представниками ОДА обговорили освітню мережу області, зокрема і щодо оптимізації семи закладів: музичних коледжів у Кривому Розі та Кам’янському, спортивного коледжу в Дніпрі, педагогічного та медичних коледжів у Нікополі, медичного коледжу в Павлограді та профтехучилища в Межовій. Спільним рішенням всі заклади включені до мережі та проєкту рішення про затвердження мережі.

-Важливо розуміти, що згідно з законом, з 2027 року будуть працювати лише ті заклади, які відповідатимуть новим вимогам. Тому на засіданні затвердили перелік ліцеїв, де функціонуватимуть 10-12 класи з профільним навчанням. У деяких громадах, якщо не вистачатиме дітей, може виникнути потреба в реорганізації закладів освіти, тобто їх закритті. Це вимоги освітньої реформи, прийнятої у 2017 році. Наше завдання — зробити все можливе, щоб кожна дитина отримала якісну освіту. Цей проєкт рішення буде винесено на голосування на найближчій сесії обласної ради, – заявив чиновник.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі