asd

Всі новини про життя міста

Залучаємось до магічних пригод кота-чарівника у Purrfect Potions від Yggdrasil Gaming та Reflex Gaming

Будь-якому геймеру цікаво грати за чаклунів, але коли до справи береться розумний кіт із магічними здібностями, ігровий процес стає набагато цікавішим. За зовнішніми ознаками, гра має 5 котушок із 3 рівнями та 20 виграшних смуг. До того ж тут можна начаклувати максимальний приз, який збільшує ставку у 22 108 разів.

Щодо математичної моделі, розробники запровадили високу дисперсію з мінливим коефіцієнтом повернення. Тож, RTP буде змінюватися відносно рівня, від 86% до 95%. Також машина має безкоштовну версію, яку можна перевірити на VIP Казино із приємними можливостями та особистою користю.

Разом з вдалим ігровим досвідом, гра про кота-чарівника пропонує не аби які бонуси. Серед них: Potion Wilds, модифікатори, множники, фріспіни та повторні обертання. Виграш можна отримати тільки за умови внесення депозиту. Ставки в Purrfect Potions варіюються від 0.20 до 100 монет/спін.

Які множники можна начаклувати в основному турі

На перший погляд, поле слота відразу привертає до себе увагу наявністю великих барвистих іконок. При цьому, антураж виглядає більш стриманим, тому що на фоні є тільки палаюча свічка. Але, призи за комбінації до п’яти символів, залишають приємні відчуття:

  • Десятка та Валет приносять до х1, а Дама із Королем – х1,5 до ставки;
  • Отримавши 3 – 5 малюнків з Тузом, гравець збільшує приз в 1, 2 чи 5 разів;
  • Зелене зілля має множники х2, х5 та х10 за добірку із 3, 4 або 5 зображень;
  • Помаранчеве зілля надає до х15 за 5 символів;
  • Іконка “Місяць” принесе профіт до х20, а “Капелюха” – х25.

Гра має 5 додаткових унікальних позначок, які не мають грошової ціни, але здатних допомогти у збільшенні профіту. До прикладу, є стандартний дикий малюнок із трьома зіллями, а також Вайлд множників (мультіплеер). Також, в Purrfect Potions долучили три різних зображення скаттерів: звичайний, для мега-бонусу та активатор супер-джекпоту.

Дещо про додаткові опції Ідеального Зілля

Кіт-чаклун постійно буде шукати засоби подвоїти свої магічні здібності. Для цього, слот має кілька цікавих бонусів, які в реальному житті забезпечать гравців великими профітами. Тож, одягаємо чаклунського капелюха та починаємо готувати чарівні зілля.

Перше, що заслуговує уваги, це функція звичайної заміни іконок. Вона здійснюється звичайним Диким зображенням із трьома зіллями. Зміна іконок здійснюється частково, тобто беруться всі зображення, крім бонусів та скаттерів.

Якщо з’явиться піктограма з зображенням слота, запускається модифікатор. Опція пов’язана із Вайлдами множників, які можуть забезпечити множники до х50. Загалом, можна очікувати на появу максимум 8 іконок множників.

Щодо Скаттерів, вони можуть опинитися лише на 1, 3 або 5 барабанах. А, за три, чотири чи п’ять значень, гравець отримає 8 – 16 фріспінів. При цьому функція супер або мега-спін опиняється лише на третьому барабані.

Коли барабани рухатимуться, активується шанс Wild Boost. Він надає один респін та стає липким. Такі привілеї можна отримати багато разів, якщо зібрати кілька липких модифікаторів.

Окремо, слід згадати про “Магічну ставку”. Якщо гравець натисне на неї, можна збільшити ставку на 50%. При цьому, шанси на отримання бонусних раундів збільшуються.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі