Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Залягла на дно». У Кривому Розі затримали російську інформаторку з Авдіївки

У Кривому Розі служба безпеки затримала російську агентку, яка допомагала ворогу із захопленнм Авдіївки. В нашому місті жінка вирішила «залягти на дно».

В Авдіївці колаборантка  шпигувала за Силами оборони під час боїв,  фіксувала локації опорних пунктів та вогневих точок ЗСУ, рух і кількість військових колон, які прямували на підсилення бойових позицій оборонців Авдіївки.

Отримані розвіддані месенджером передавала своїй сестрі – медику окупаційного угруповання рф, що брало участь у безперервних штурмах міста. Далі цінна інформація лягала на стіл  воєнної розвідки агресора.

Отримані дані  росіяни  використовували для планування бойових операцій із захоплення Авдіївки, з використанням штурмових груп, важкої артилерії та бомбардувальної авіації.

Коли у місті почалися активні бої, зрадниця швидко  втекла до Кривого Рогу, де сподівалась «відсидітись» під виглядом переселенки.

Жінка  «залягла на дно» в орендованій квартирі, яку винаймала за соціальні виплати для переселенців.

В цій же квартирі, під час обшуку, СБУ знайшла  мобільний телефон інформаторки з прямими доказами її розвідувальної діяльності.

Зараз російська агентка – під вартою,  їй повідомлено про підозру.  Зрадниці загрожує до 8 років тюрми.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі