asd

Всі новини про життя міста

Залишив дітей без матері: у Кривому Розі коханець жорстоко вбив дружину воїна ЗСУ

24 липня 2023 року чоловік приїхав до своєї коханки на власній автівці ВАЗ. Він був дуже п’яним, але наміри мав рішучі – з’ясувати з нею стосунки.

Вияснилося, що містянин і жінка були коханцями, їх стосунки зав’язалися ще до війни. І це при тому, що криворіжка була офіційно у шлюбі та мала двох дітей 2011 та 2017 року народження.

Примітним залишається і той факт, що про свою зраду дружина зізналася чоловікові, пояснила, що закохалася і хоче бути з іншим. Натомість законний благовірний не став розлучатися, а намагався усіляко зберегти їх шлюб, пробачав їй зв’язок із іншим і говорив, що сім’ю треба мати заради дітей.

Із початком війни він був призваний у лави ЗСУ. Жінка з малечею виїздила за кордон, але потім повернулася. І продовжила стосунки з новим обранцем.

У той вечір близько 23:00 коханець привіз із собою саморобний мисливський ніж, який прихопив на розмову з обраницею. Причиною сварки стали ревнощі: незаконний звинувачував жінку в тому, що вона має стосунки й зі шлюбним чоловіком.

Від агресії коханця потерпіла намагалася сховатися в помешканні, проте вбивця накинувся на неї й більше 5 разів наніс удари кинджалом по різних частинах тіла. За декілька хвилин після поранень жінка померла, залишившись лежати на подвір’ї.

Зловмисник сів у свою машину та поїхав додому, де намагався порізати собі вени на руці. Після скоєного він зателефонував колишній дружині та розповів, що вбив людину – Ларису. Пояснив, що перед приїздом до неї випив пляшку горілки та пляшку пива.

5 лютого Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу  визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч. 1  ст.115 КК України, і призначив покарання у виді 8 років позбавлення волі.

Наразі підсудний з моменту затримання знаходиться у КУВП № 3.

Також на користь потерпілого – законного чоловіка загиблої, суд визначив відшкодування у розмірі 500 000 грн 00 коп. Батько дітей просив призначити відшкодування, завданого внаслідок смерті матері, дітям у розмірі по 4 826,33 грн щомісяця до досягнення кожною повноліття. Проте суд у цьому відмовив.

Служитель Феміди розпорядився сплатити підсудному в казну держави близько 10 000 гривень за проведені експертизи. Також за ним залишається право подання апеляційної скарги на вирок першої інстанції.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі