asd

Всі новини про життя міста

Завжди усміхнений та щирий. У Кривому Розі поховали Героя Олександра Сінельніка

Сьогодні, 28 листопада, у Кривому Розі прощалися з Героєм, який загинув у запеклому бою з окупантами на Донеччині. Олександр Сінельнік зростав та вчився у Кривому Розі. І хоча подальше життя пов’язав з іншим містом, останній спочинок знайшов саме тут, у рідній землі.

«Ми з Олександром виросли в одному дворі, – згадує часи дитинства Ігор. – Він був дуже хорошим другом, щирою людиною. Таким і лишався. Ми підтримували один одного. Прийшла повістка, тож влітку Саша вирушив на передову. І ось – страшна звістка…».

Надія вчилася з майбутнім воїном в одній школі. Каже: перше, що спадає на думку, коли згадує Сашка – він завжди був усміхнений – і в юності, і в дорослому житті.

«Знаєте, характери у людей бувають різні… Олександр ніколи не сварився, не проявляв агресії ні в якому випадку. Щирий, відкритий, дуже любив своїх батьків, свою родину. Всі до останнього вірили, що Олександр ще вийде на зв’язок. Запитували про це у його рідних… Досі не можу сказати вголос, що його поховали. Не можу і все…»

25 жовтня воїн відійшов до Небесного війська. Ніколи не зустрінуть сина у рідній домівці батьки, втратила коханого чоловіка дружина, лишився без батька син.

Олександрові було 46. Він боровся за мирне майбутнє у вільній країні для всіх нас. І його внесок у Перемогу – життя. Низький уклін полеглому солдату! Пам’ять про його подвиг житиме вічно.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі