Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Здалося схожим»: у Кривому Розі зафіксували новий «розвод»

Подія сталася в районі криворізького автовокзалу 7 липня. Поблизу зупинки громадського транспорту столи два приятелі й чекали тролейбус, а коли один із них відійшов до кіоску, то товариш дістав мобільний телефон і став юзати.

У цей час до нього підійшов незнайомець і сходу заявив, що чоловік тримає в руках гаджет дуже схожий на його. Проте свій телефон він загубив декілька днів тому й попросив упевнитися, що його підозри марні.

Чоловік чемно пішов на зустріч і нібито питання вирішилося, але до гурту повернувся третій і зробив зауваження незнайомцю.

Далі між ними сталася сварка, яка швидко переросла в бійку. Неприятель схопив незнайомця лівою рукою за футболку, а потім рукою вдарив у обличчя.

На щастя, до них підійшли правоохоронці.

За висновками експерта, тілесне ушкодження було легким, тому суддя Довгинцівського районного суду визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, та призначив покарання у виді 120 годин громадських робіт.

Щодо особи підсудного, то на його рахунку вже було декілька судимостей за крадіжки та шахрайство. Тому, очевидно, що його версія «схожий телефон» – це кримінальний задум.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі