asd

Всі новини про життя міста

Зеледонодольська громада під Кривим Рогом отримала автівку для знезараження питної води (фото)

Влітку цьогоріч рашистські нелюди здійснили підрив Каховської дамби і тим самим залишити без питного водопостачання сотні тисяч громадян України. Питання відновлення питного забезпечення вирішується і на Криворіжжі.

Задля цього реалізується одночасно декілька проектів.

Посильну та таку необхідну допомогу надають міжнародні партнери. Як-от Люксембурзький Червоний Хрест.

«У Зеленодольській громаді ні на день не зупиняються роботи з відновлення водопостачання у тих населених пунктах, які постраждали від підриву окупантами Каховської ГЕС. Будь-яка допомога для цієї мети – важлива. Завдяки співпраці Зеленодольської громади та Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та за підтримки Люксембурзького Червоного Хреста для потреб громади було передано новий вантажний автомобіль, який оснащений сучасним краном-маніпулятором, станцію доочищення та знезараження питної води, насос свердловинний та апарат стикового зварювання. Допомога відчутна. Прилади відразу запущено в роботу для підвозу питної води, монтування систем водопостачання у селі Мар’янське тощо.

Продовжуємо працювати і разом рухатися до Перемоги!», – допис у соцмережі Криворізької районної державної адміністрації.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі