Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Жителів Кривого Рогу закликають зробити щеплення КДП

Минулого тижня у Дніпропетровському обласному ЦКПХ відбулася щотижнева онлайн-відеоконференція для керівників та фахівців відокремлених структурних підрозділів (ВСП).

У заході взяло участь керівництво та провідні спеціалісти ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» та відокремлених  структурних підрозділів ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ», завідувачі лабораторій Центру.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Протягом  відеоконференції обговорили наступні робочі питання щодо пріоритетних напрямів діяльності Центру в період воєнного стану, про хід виконання моніторингових досліджень, ситуацію щодо епідситуації в Дніпропетровській області та актуальні питання протиепідемічної роботи, моніторинг за циркуляцією збудників особливо небезпечних інфекцій та інші питання. 

Особлива увага приділялась розгляду виконання заходів з додаткової імунізації населення. Завідувач відділу імунопрофілактики ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» Валентина Портних у своєму виступі закцентувала увагу на стані проведення додаткових заходів імунізації населення проти кашлюку, дифтерії, правця в Дніпропетровської області та шляхів активізації відповідної кампанії.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі