Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Зламаний ніс, пошкрябані груди: як у Кривому Розі суд карає за легкі тілесні ушкодження

На прикладі двох випадків, які сталися в Кривому Розі, можна зробити висновки, що в основному за рукоприкладство обвинувачені сплачують штраф. Це пов’язано і з кваліфікацією статті ст. 125 КК України – спричинення умисного тілесного ушкодження, і з висновками судмедекспертів, які визнавали тілесні ушкодження легкими травмами.

Так, наприклад, 2 квітня о 21:30 два сусіди зустрілися на 1-му поверсі будинку, в якому проживають. У результаті стався конфлікт через побутові питання, а потім один чоловік схопив іншого за голову та обличчя й двічі вдарив об стіну. Потерпілий залишився зі зламаним носом, а кривдник – без 1 700 гривень. Саме таку суму штрафу визначив для водія навантажувача ПАТ ІнГЗК Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу.

Ще один випадок стався в Покровському районі міста 15 червня о 20:00. Там поблизу стадіону зустрілися дві неприятельки, які вчинили розбірки через нез’ясоване особисте питання. У якийсь момент у одної закінчились словесні аргументи й вона накинулася на опонентку.

У результаті потерпіла отримала більше 20-ти ударів від кривдниці по різних частинах тіла. За синці та подряпини в районі обличчя, шиї, грудей, на руках і ногах Жовтневий районний суд міста покарав винуватицю у виді штрафу в розмірі 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі