Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Знайшов, виготовив, зізнався: у Кривому Розі військовий отримав судимість за наркотики

Як пояснював слідчим та судді військовий мехнік-водій, він не мав наміру продавати нарковмісну речовину. Натомість виключно для себе скористався нагодою.

Так, випадково, проходячи восени повзу вулицю Станкова, у лісосмузі в Інгулецькому районі, чоловік натрапив на галявину, де росли кущі коноплі.  Він зірвав листя, приніс додому й засушив.

Далі суміш подрібнив і акуратно склав у пачку цигарок з написом Parliament. А влітку 2024 року йшов на дачу та й прихопив із собою той канабіс. 19 липня близько 17:00 він був зупинений патрульними інспекторами.

Звичайно, уникнути перевірки не вдалося, тому добровільно видав заборонену речовину. Маса  канабісу в перерахунку на суху речовину становила 11,098 г.

Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу врахував заслуги громадянина під час війни, його сприяння розкриттю справи, співпрацю із слідчим та щире каяття, проте визнав винуватим у вчинені кримінального проступку, передбаченого ч.1ст. 309 КК України, та призначив у вигляді 1 року обмеження волі з випробуванням.

Також підсудний військовий повинен сплатити на користь держави витрати на залучення експерта для проведення судової експертизи наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів у розмірі 2271,84 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи