Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Звітує «Віза»: у Кривому Розі 5 000 чоловік оновили облікові дані

Уже місяць триває оновлення даних громадянами, які перебувають на військовому обліку відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».

За інформацією Міністерства цифрової трансформації за цей час понад 300 тисяч українців оновили облікові дані саме через звернення до центрів надання адміністративних послуг по всій країні.

До Центру «Віза» («Центр Дії») з цього питання з 18 травня 2024 року звернулось майже 5000 відвідувачів. Ці військовозобов’язані та резервісти вже оновили свої облікові дані.

24 офіси Центру, що розміщені у всіх районах м. Кривого Рогу, здійснюють прийом  призовників, військовозобов’язаних та резервістів для оновлення персональних даних без попереднього запису.

Крім ЦНАПу оновити свої дані можна шляхом звернення до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або через мобільний додаток “Резерв+” (онлайн).

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі