Всі новини про життя міста

У Кривому Розі налагоджено пошиття військової форми для захисників Кривого Рогу (фото)

Нагадаємо, у Кривому Розі налагоджено виробництво бронежилетів – вже направлено на передову та перші лінії оборони 6000 штук. При цьому, вони відповідають усім вимогам військових і кожна пластина проходить відстріл на полігоні. Також, налагоджено пошиття військової форми для захисників Кривого Рогу – вже готово до відправки 1000 комплектів.

В одному із таких цехів, що займається пошиттям форми для солдат,  провів робочу нараду та поспілкувався з колективом в. о. міського голови – заступник голови Ради оборони Кривого Рогу Юрій Вілкул.

«Крім міцної багатоешелонованої оборони, яка на сьогодні створена у місті, ми продовжуємо займатися забезпеченням наших військових формою, бронежилетами, розгрузками –  під керівництвом Військової адміністрації  ця робота налагоджена оперативно, підприємства  забезпечені матеріалами, а працівники  –  заробітною платнею. Велика вдячність нашим комунальним закладам, підприємствам, які одразу пішли нам на зустріч та успішно переобладнали своє виробництво на військові рейки. Форма,  яку ми  зараз робимо у Кривому Розі, відповідає  всім вимогам військових,  виходить дуже якісною. Тобто, ми всі, кожен на своєму фронті, підтримуємо наші Збройні Сили та працюємо на Перемогу!», – підкреслив Юрій Вілкул.

Директор виробничого центру сказав: «У нас налагоджена тісна взаємодія з Військовою адміністрацією, нам надають заявки щодо кількості костюмів, які необхідно пошити, і платять нам гроші. У нас я сучасне обладнання, тож форма, яку ми передаємо військовим відповідає всім стандартам. Ми повністю адаптували наші потужності під потреби воєнного часу і робимо все від нас залежне, щоб допомогти нашим військовим!».

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі