Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Справжнім патріотам, які любили Україну. У 127-му криворізькому ліцеї відкрили 7 меморі-дощок

Справжнім патріотам, які любили Україну і полягли за її незалежність, у 127-му криворізькому ліцеї відкрили меморіальні дошки. Це символи пам’яті про сімох випускників закладу, які своїми грудьми закрили рідну землю від загарбника. Імена Героїв-інгульчан – Дмитро Соболєв, Олексій Каплін, Сергій Коваленко, Олександр Чернецький, Сергій Бондар, Дмитро Шендрик та Андрій Козюбчик.

Найбільшу жертву захисники поклали на вівтар нашої свободи – свої життя.

«Наші хлопці дуже любили Україну і полягли за неї. Моє серце переповнене горем, але поряд з цим і гордістю за мужність мого сина. Він завжди усміхався. Він був вірним сином всієї України, і це правда», – не стримує емоцій пані Валентина, мама Андрія Козюбчика.

«У мого Сашка було прізвисько Роздайбіда. Але він міг щедро й добро роздавати: колись допоміг самотнім мамам із дітками вивезти їх на море. А я й не знала цього. Загинув Саша на донецькій землі, він служив розвідником. В останній нашій розмові почула: «Нас накрило, шукай», – ділиться бездонним материнським болем Олександра Чернецька.

У мирному житті ці хлопці були мрійниками, мандрівниками, романтиками. Андрій Козюбчик обожнював подорожувати, і ці походи спонукали його досліджувати рідну країну задля участі у МАН.

Безкорисливим та вірним другом був Сергій Бондар.

Завжди усміхненим та відкритим, не здатним когось образити чи самому ображатися запам’ятали рідні та знайомі Дмитра Шендрика.

Як спортсмена з лідерськими якостями знали інгульчани Олександра Чернецького. Для багатьох він був прикладом для наслідування.

На Олексія Капліна завжди можна було покластися, це був щирий чоловік із добрим серцем, який умів зберігати будь-які секрети.

Умів усміхатися очима та підбадьорювати знайомих Дмитро Соболєв.

«У вогонь і в воду» кожен без вагань міг піти слідом за неймовірно позитивним і харизматичним Сергієм Коваленком. Він був надійним у стосунках з людьми.

Усіх чоловіків об’єднувала спільна риса – кожен з них залишився відданим Україніі до кінця, до останнього бойового завдання. Вічна їм слава і шана!

На сьогодні, вже шість навчальних закладів Інгулецького району увічнили пам’ять про своїх випускників. Завтра, 13 червня, меморіали відкриють у 101 та 102 гімназіях.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі