Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі військовий через дах покрав бідони

Солдат, перебуваючи на службі та маючи можливість вільного пересування містом, дізнався, що на в складах, які належать приватному підприємству, знаходяться бідони.

Узявши спільника, чоловіки 27 квітня близько 17:45 перелізли через огорожу й потрапили на територію складу. Потім спільник залишився на вулиці, а військовий піднявся на дах, де створив отвір, через який спустився всередину.

Далі по черзі брав бідони об’ємом 20 л й викидав через отвір на землю. Укравши три ємкості, чоловіки поспішили геть.

Проте наступного дня повернулися і таким же чином викрали 6 алюмінієвих бідонів на 40 л.

Коли це викрадене майно продали, то 12 травня повернулися ще й винесли 10 бідонів різного об’єму. Загальна сума збитків складала 8 120 гривень.

Прикметно, але потерпілий на суді заявив, що особливих претензій до підозрюваного не має, оскільки той частково відшкодував витрати – повернув бідони. Також наголосив, що цивільний позов теж заявляти не буде.

Незважаючи на це, дії солдата – це  кримінальне правопорушення, передбачене ст.185 ч.4 КК України, як крадіжка, за ознаками таємного викрадення чужого майна, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням до іншого приміщення в умовах воєнного стану.

До того ж з’ясувалося, що 29 травня Дзержинський районний суд міста покарав громадянина за ст.126 ч.1 КК України – домашнє насильство, у виді штрафу в дохід держави у розмірі 850,00 гривень.

За крадіжку цей же суд визначив покарання у виді 5 років ув’язнення з випробувальним терміном 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі