Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На щиті повернувся до Кривого Рогу розвідник Роман Чепеляк. Сьогодні воїна поховали

«Чекайте. Я повернуся з перемогою!». Вчора, 30 серпня, Кривий Ріг провів в останню путь розвідника Романа Чепеляка. Ціною власного життя він врятував двох побратимів.

Перша Президентська бригада оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка, де служив Роман – це суцільний спецназ, вмотивованість і професіоналізм. Їх кидали на найзапекліші напрямки. Вони тримали оборону на Київщині, Луганщині, лінію фронту – в Серебрянському лісі, біля Кремінної, восени та взимку 2022  боронили околиці Бахмута.

У січні 2023 бригада «Гвардії наступу» отримала назву «Буревій», що розшифровується як «бригада утилізації російських військових». І робили хлопці це професійно.

«Роман був одним з найсильніших бійців нашого підрозділу. Це велика для нас втрата. Слава Герою!» – важко підбирає слова побратим Євген.

До війни наш земляк  працював будівельником, мав золоті руки. Коли росія вперше зазіхнула на Донбас, пішов в АТО  контрактником. З початком повномасштабного вторгнення Роман був вже досвідченим військовим.

А ще добрим, веселим і рудуватим, – зі сльозами згадує однокласниця Марина.

«Рома навчався зі мною 9 років. Дружив з усіма. Дуже гарна людина.  Як шкода… дякую йому за все…», – ледь стримується дівчина.

«Роман був завжди на позитиві. Постійно повторював: «Не хвилюйтеся, все буде добре, я проскочу, зі мною нічого не станеться. Він завжди був патріотом України, вірив у Перемогу і казав «чекайте мене з нею», – згадує сестра Юлія.

Усмішка ніколи  не сходила з його обличчя, – ковтає сльози тітка бійця Катерина.

«Веселий, активний і рішучий, Роман  був дуже гарною людиною. Такі люди повинні жити. Тільки одне й  можу сказати», – досі не може повірити у втрату рідна людина.

Ще одного Янгола прийняло небо. Ще один біль ятритиме серця і души близьких людей.

Вічна слава Воїну.

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини