Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Чоловік із шизофренією намагався зґвалтувати жінку у Кривому Розі

Чоловік, який перебуває на обліку у психіатра напав на жінку. Він пограбував містянку і хотів її зґвалтувати. Це трапилося біля ставка Бурулька у Тернівському районі.

Про це йдеться на сайті Тернівського районного суду, – передає Інформатор.

Наприкінці березня 2024 року, чоловік напав на жінку неподалік зупинки «Інтернат» Тернівського району. Він зірвав з шиї потерпілої золотий ланцюжок, чоловік намагався зняти з руки золоті каблучки. Потерпіла пручалася та кликала на допомогу, за це нападник вдарив її кілька разів по голові. Коли чоловік не зміг зняти каблучки, вирішив зґвалтувати потерпілу. Але поблизу з місцем злочину з’явився автомобіль патрульної поліції, тож чоловіку не вдалося довести свій злочин до кінця і він втік з місця злочину.

В ході судового розгляду суд встановив, що чоловік перебуває на обліку у лікаря психіатра з 1997 року і він лежав у психіатричній лікарні із посиленим наглядом за вчинення зґвалтування. У цей час він страждав на параноїчну шизофренію і потребував медичного догляду.

Тернівський районний суд Кривого Рогу постановив, що нападник перебуває у неосудному стані і його помістили до психіатричного закладу із посиленим наглядом/

Джерело: Інформатор

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі