Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік через телефон убив жінку

Мирні посиденьки компанії 17 липня закінчилися драматично. Чоловік із знайомою прийшов угості до приятелів, де в квартирі спілкувалися та відпочивали.

У якийсь момент фігурант справи залишив свій мобільний телефон у одній кімнаті та разом із товаришами вийшов до іншої. Коли ж повернувся, то свого апарата не знайшов. Чоловік почав звинувачувати знайому в крадіжці, проте вона своєї провини не визнавала.

Словесна сварка переросла в рукоприкладство: власник гаджета почав бити руками беззахисну, від чого вона впала та вдарилася спиною об диван. А далі зловмисник схопив дерев’яний ціпок та ще декілька разів ударив по тулубу та голові.

Потерпіла почала втрачати свідомість, тому довелося викликати швидку допомогу. Жінку було госпіталізовано до КП Криворізька міська лікарня №2 КМР, де від отриманих тілесних ушкоджень вона 23 липня померла.

Вбивцю затримали, а 26 серпня він уклав угоду з прокурором Криворізької північної окружної прокуратури Дніпропетровської області про визнання винуватості.

12 вересня  Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу  визнав громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України, та призначив йому узгоджене сторонами покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Початок строку відбуття покарання суд розпорядився рахувати з моменту затримання підозрюваного –  24 липня 2024 року.

Також він повинен сплатити на користь держави документально підтверджені витрати на залучення експертів у розмірі 3 029 гривень 12 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи