Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Створюй своє». БФ «Жіночі можливості» оголошує конкурс грантів для виробниць крафтової продукції

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» зміцнює український крафт і оголошує всеукраїнський конкурс грантів для жінок – виробниць крафтової продукції – «Створюй своє».

Розмір мінігрантів складатиме 50 000, 100 000 та 150 000 гривень залежно від масштабів виробництва, бізнес-ідеї та запиту заявниці.

Фонд надасть грантову підтримку тим, хто мріє розширити свої горизонти: запустити нові лінійки виробів, вийти на нові ринки та стати ще більш впізнаваними.

«Наша Україна – талановита. Тут смачно, гарно, органічно та й кожен авторський виріб має свою неповторну душу, яку в нього вкладають майстри та майстрині. Ми готові підтримати жінок-крафтярок, які ведуть підприємницьку діяльність у таких галузях як народні ремесла, легка та харчова промисловість, мода, дизайн, виготовлення меблів, ювелірний бізнес, тощо. Конкурс грантів для крафту – це підтримка жінок у ці надскладні часи, а також ствердження якості української сировини та екологічного виробництва», – сказала Влада Недак, директорка благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні»

Прийом заявок: з 18 вересня до 18 жовтня 2024 р.

Участь можуть взяти жінки-підприємиці, які:

·        мешкають на території України, окрім тимчасово окупованих територій;

·        офіційно зареєстровані як фізична особа-підприємець і мають діючий бізнес у галузях крафтового виробництва;

·        не перебувають і не ведуть господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях;

·        не мають бізнесових зв’язків та контрактів із росією;

·        не мають, як ФОП, заборгованості.

Умови проведення конкурсу, критерії розподілу заявок та використання грантових коштів детально прописані тут: https://wo-ua.org/projects/polozhennia-konkursu-dlia-vyrobnyts-kraftovoi-produktsii-stvoriuy-svoie/.

Реєстрація для участі в конкурсі тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfPEeTEAsZ-xHRz9L-fEp61MJBC5xgDvjkCO18nhXhq_KYduA/viewform

Конкурс грантів для виробниць крафтової продукції проводиться за сприяння The Jewish Federations of North America (Федерації єврейських громад Північної Америки).    

Довідка:
Фонд «Жіночі можливості в Україні» фінансується благодійними пожертвами міжнародної організації Project Kesher USA, американських жінок та родин, сімейними фондами єврейського походження. Фонд працює за трьома стратегічними напрямками: забезпечує гранти для жінок-підприємиць в різних регіонах країни, навчання для жінок, реалізацію гуманітарних проєктів.

У 2022-2024 рр. фонд забезпечив понад 100 грошових грантів для підтримки жіночого бізнесу на загальну суму 7,3 млн грн.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи