Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На Дніпропетровщині відбулися Відкриті регіональні змагання з конкуру (фото)

На Дніпропетровщині відбувся фінал Відкритих регіональних змагань з конкуру за кубок начальника ОВА. За нього протягом трьох днів боролися спортсмени з різних областей України. Вершники долали перешкоди різної висоти. Оцінювали їхню майстерність суді.

«Отримала неймовірні враження. Це свято грації та сили. На таких змаганнях відпочиваєш душею. Вболіваєш за представників нашої області. Дякую організаторам та учасникам за емоції. А Силам оборони за можливість проводити і відвідувати подібні заходи», – сказала заступник начальника ОВА Ірина Грицай.

Вершники з’їхалися з різних куточків України. Зокрема, з Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Київської та інших областей. Вік учасників від 10 до 60 років.

«Винагорода для переможців на маршрутах – медалі, а коні отримували розетки. Також був призовий фонд змагань 100 тисяч гривень. Він розподіляється на всі конкури протягом трьох днів», – розповідає директор змагань, майстер спорту Євген Лапа.

В останній день вершники змагалися на висотах від 50 до 130 сантиметрів. У фіналі зустрілися 9 пар, які боролися за Гран-прі.

«Я хвилювався за своїх спортсменів з клубу. Їх тут 10. Вони показали гідний результат, здобули золото та бронзу. На жаль, не виграли Гран-прі, проте пишатися є чим», – додав президент оргкомітету та власник клубу «Klimenko stable» Анатолій Клименко.

Головний приз забрав Едуард Слободенюк, який виступав у парі з конем по кличці Лотус. Вершник випередив свого суперника всього на одну секунду.

«Шли до перемоги як і всі. Готувалися, тренувалися. До останнього заощаджували силу та енергію, щоб показати максимальний результат на Гран-прі. Це було важливо для нас. І нам вдалося! Це додало наснаги рухатися далі», – ділиться враженнями Едуард.

У Відкритих регіональних змаганнях з конкуру взяли участь понад 150 спортивних пар.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі