Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Стартапи та гранти: у співпраці з UNICEF в Кривому Розі стартує проєкт з підтримки та розвитку молоді (фото)

В рамках проєкту передбачено створення Молодіжного центру, гранти на реалізацію молодіжних ініціатив та відкриття власної справи, підтримка креативних індустрій та стартапів, навчання молоді публічним виступам, презентаціям та створенню заявок на отримання фінансування проєктів в громадській сфері та підприємництві.

Проєкт співфінансується міською владою, UNICEF та іншим міжнародними партнерами.

Відправною точкою проєкту є прийняття наприкінці вересня 2024 року міською владою рішення про створення Молодіжного центру. Після проведення ремонтних робіт та облаштування він розпочне роботу з початку 2025 року на базі колишньої гімназії №14 (вул. Володимира Великого, 34б).

Координаторка проєкту від імплементуючого партнера UNICEF ГО “ZAHODY” Ганна Рясна зазначила: “Підтримка молоді особливо під час війни – дуже важливе і стратегічне завдання”.

Вже розпочалися тренінги для молодіжних працівників, які будуть залучені до роботи Молодіжного центру та реалізації проєкту.

“Після того будуть проведені сесії зі стратегічного планування, в т.ч. за участі молодіжних фахівців міст-побратимів Кривого Рогу з Польщі, Німеччини, Фінляндії та інших країн”, – сказав заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін.

“Заплановані гранти на підтримку молодих підприємців, а також молодіжний бізнес-інкубатор – програма навчання підприємництву, зокрема навчанню розробці та просування стартапів, в тому числі за кордоном для залучення фінансування”, – зазначив Ярослав Бачурін, співкоординатор Молодіжного проєкту.

Серед інших заходів – проведення групових тренінгів з психологічного розвантаження, арт-терапії, психоедукації, життєстійкості. Будуть формуватися молодіжні ком’юніті для розвитку Soft skills, проводитися дозвіллєві заходи, навчання англійській мові, проведення форумів та концертів, тощо.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи