asd

Всі новини про життя міста

11 років за гратами проведе хлопець за вбивство бабусі у Кривому Розі

Жорстоке вбивство пенсіонерки сталося 15 грудня 2022 року в її помешканні в Покровському районі.

У той день до неї завітав онук, якого вона чемно пригощала в кухні, але хлопець мав лихий намір – випросити у бабці грошей. Зав’язався конфлікт, у ході якого безробітний здоровань дістав із кишені мисливського ножа та почав безжально наносити удари по тілу старенької.

Пізніше судмедексперт нарахує на тілі загиблої 15 колота-різаних поранень, від яких вона й померла на місці злочину. Щоб приховати вбивство, молодик вирішив зімітувати підпал квартири, тому сірниками розвів вогонь на дивані в спальній кімнаті. Поки дим не заполонив житло, почав тікати, але в той час, коли він запирав двері, його побачили сусіди.

На питання, чи все добре, вбивця запевнив співмешканців бабусі, що проблем немає, проте з приміщення уже виднівся дим. Зловмисник почав тікати, а наздоганяти його кинувся сусід, та зупинився, бо потрібно було гасити пожежу й викликати всі необхідні служби.

Поліцейські та пожежники знайшли тіло вбитої жінки у коридорі квартири, вогонь вдалося вчасно загасити.

Хлопець, тікаючи з місця злочину, викинув закривавленого ножа на смітник, а сам повернувся додому, де його затримала поліція. Під вартою він перебував до судового вирку.

Спочатку затриманий повністю заперечував свою причетність до вбивства й підпалу, але під тиском показів свідків та доказових матеріалів все ж зізнався.

18 липня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу за сукупності злочинів, шляхом часткового складання призначених покарань, призначити остаточно громадянину покарання у виді 10 років і 11  місяців позбавлення волі.

Також суд зобов’язав молодика сплатити на користь держави більше 6 000 гривень за проведені експертизи.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі